Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Belenéztem én is. Rengeteg mindent módosítottak, mióta utoljára játszottam a játékkal. A főmenün alig igazodok ki. A Loot 2.0 nagybetűs zsír. Eddig csak olyan cuccokat dobált, ami az adott karakteremhez jó volt. Ráadásul csupa olyat, ami 3-4x jobb, mint a régi cuccaim. Többnyire Rare cuccokat dobál, de befigyel 1-2 Legendary is, ami régen nálam hatalmas "hiánycikk" volt. És a Craftolás után is szuper cuccokat ad. És még a karakterem is gyorsabban fejlődik. Mondjuk az eddigi skill + rúna beállításaim közel használhatatlanok lettek. Ideje utánanézni a dolgoknak. Sajnos rég játszottam már a játékkal, még tavaly nyáron. Azóta csak a gépen foglalta a helyet, várva a kiegészítő érkezését.
Ezek után azt hinném, hogy könnyebb lett a játék, de közel sem. Több monszta jön, mint eddig és ütnek is szépen (már értem miért dobál ilyen jó cuccokat a játék).
Na végre. Így már van értelme a játéknak. Jól díjaz a játék és kihívás is van benne! Pirospont a Blizzardnak. Nagy kár, hogy anno 2012-ben ezt nem így adták ki...