• Psychedelic #6202
    Ez mind ok, de diablo nem egyenlö wow-al, vagy bármilyen mmoval, itt nem lesznek raid insták, amivel lekötöd magad max szint után, és nemtudni milyen pvp-t kapunk, de erösen kétlem, hogy mmo szintü lesz, szoval kétlem hogy olyan dolog, ami leköt majd hónapokra miután kimaxoltad a karit.

Diablo pont hogy erröl szólt, hogy egész nap halomra ölted a mobokat, és kapkodtad a lootokat fel. Ha mmo-t akarnak csinalni akkor csinaljanak mmo-t, instákkal, pvp-vel, craftal, 0 grindal, könnyen elérhetö max lvl-el, csak éppen akkor ennek már semmi köze nem lesz az elözö 2 diablohoz.

A diablo nem mmorpg, én egész nap mobokat akarok ölni az xp-ért, és bossokat lecsapni a lootért, karit fejleszteni stb.
    Egy mmoban tényleg rohadt unalmas tud lenni a grind, hogy 1 percig harcolsz 1 mobbal, loot aztán 3 után leülsz pihenni mert elfogyott a hp-d, de mondjuk a 2-ben egy necroval mobokat ölni, nem hiszem hogy ugyanez a kategória és élmény. Az a baj, hogy mindenkiben az maradt meg hogy baalt runolunk, olyan runa gearekben futkosunk amiket bot nélkül kiszedni lehetetlen, meg amugy is bot nélkül felszintezni lehetetlen. Én azért még emlékszem az 1.9 és az elötti idöszakra, amikor másrol szólt a játék, és valahogy rohadtul élveztem, és sose volt unalmas farmolni a mobokat, mert volt célja a dolognak.
    Ha a 2-ben mindenki rövid idö alatt, grind nélkül elérte volna a 99-et, mi lett volna az ami továbbra is leköti? Mf run? Erösen kétlem.

Azzal nekem sincs bajom, ha az elérhetö max szint arányosabban oszlik el, és nem az van, hogy 1-80 megvan 2 ora alatt, aztán 98-99 fél évbe telik, de wow-os 1 honap alatt max lvl dolog az nagyon nem kéne.