• Psychedelic #6183
    Feldobom a témát itt is, max lvl 60.
    Kinek mi erröl a véleménye? Sokan egyszerre elkezdtek örülni annak, hogy hude jó, nem kell majd 10000 baal runt letolni a max szinthez. De ha tényleg könnyen el lehetne érni a 60-at, akkor nem tudom mi értelme lenne az egész játéknak, mi lesz az ami leköt majd hosszu idöre? Gear farm? Akkor ugyanott vagy mintha szintet grindolnál, csak a bossokon mf runolsz ami még unalmasabb mintha a szint miatt nyomatnád.
    Én else tudom képzelni ugy a diablot, mint mondjuk wow-ot, hogy 1-2 hónap max lvl, mi lesz utána? Várjuk a kieget ujabb 10 szintért? Pve raidek ugyse lesznek, pvp-t se tudnak olyat belerakni ami lekötne évekig, akkor mi lesz?

Én 2 lehetöséget látok. Ami szerintem müködhet, az a max lvl 60, de hasonloan a 2-höz, sok idö lesz elérni, itt is runolgatsz vmit, többször le kell tolnod mondjuk hellen azokat a részeket amik sok xp-t adnak, hogy elérd a max szintet, boss runokat tolsz stb, persze jobban elosztva a szintezést, nem az lesz, hogy 1 boss run lesz a 40-50, aztán az ucso szint meg 10000. Viszont ettöl még le kell tolnod jópárszor. Én csak igy tudom elképzelni.
    A másik lehetöség, hogy azok örülhetnek, akik minden fokozaton csak 1x akarjak végigtolni a játékot, és amikor hellel végeznek meglesz a max szint, tény akkor nem kell szenvedniuk a számukra unalmas runokkal.
    De tényleg nem tudom, igy milyen contentet lehet berakni ami lekötne évekig. Kizárt, hogy olyan hosszu játékot tudjanak csinálni, amiben honapokig tart a 3 fokozatot 1x letolni.

Eléggé elvette a kedvem az egésztöl, hogy azt láttam, hogy 10 emberböl 7-nek, ugy tetszene a diablo, hogy 1x végig kell tolnia, és akkor kijátszotta, végignyomta a történetet, max lvl, kész karakter.
    Számomra nem ezt jelentette a diablo 2, nekem kelett a ladder, és egy olyan max szint amit csak kevesen érnek el, és hogy nap mint nap azért játszottam hogy egy kicsit elöbbre jussak. De ez a 21. századi casual wow-on felnött társadalom, már csak azt akarja, hogy neki is lvl 60 paladinja legyen mint a másiknak, neki is meglegyen a full gear 2 hét játákkal, és onnantól, hogy megkapott mindent boldog a lelke, és minden tökéletes. Ha 1 hónapnál tovább tart nekik elérni a max szintet akkor már szar az egész.
    És rohadtul félek, hogy blizzard ezeket az embereket akarja majd kiszolgálni.

Kinek mi a véleménye? max szint honapokig tartó gyilkolás árán, vagy max szint pár hét alatt?
    Mondjuk már azt se értem, hogy egy olyan ember, aki csak 1x akarja végigtolni a játékot, nem akar többször runolni ugyanott, azt miért zavarja, hogy ezzel nem éri el a maximum szintet? Végigtolja a gamet, látta a történetet, megölte diablot vagy ami lesz, és csá, miért akarjak kiölni a szintezést és a grindolást a játékbol, szerintem ez a hack and slash jatekok apalja. Az meg már pláne nem tudok mit mondani, ha valaki alapbol szinteket se szeretne a diablo 3-ba...