• Psychedelic #59939
    A rare drop érezhetően nő több mf-el, 0 mf gearel, amig alacsony volt a paragon szintem, ritka volt hogy 5 stack elött rare essen, most paragon 45 vagyok, annyi mf-em van amit ez ad kb, és már van hogy az elsö pack is kidob 2-3 raret, és amig 5 stacket összeszedem is ritka, hogy 1 pack ne dobjon legalább egyet, viszont ezeknek nagyrésze semmit nem ér. Most is tele van ah rare itemmel, 500k-1 milió körüli értéküek, és senki nem vesz meg, ilyenekből telitve az ah, és alig veszi már valaki, csak az értékeset tudod eladni, az meg ritka mint a fehér holló. A pénzem 90% legend, set loot eladásából jött, kb. az egyetlen ok amiért még felszedem a rare itemeket, mert kicsit olyan érzésem mintha lottóznák, megnézel 1 milió rare itemet, és hátha egyszer ott lesz közte a nyertes item ami több száz miliót ér. Persze sose fog megtörténni. :)

Én inkább a vak szerencsére bizom a dolgot, nem az MF-re. :)

És amúgy sokan pont emiatt unják be a játékot, mert rágörcsölnek a lootra, látják, hogy ide linkelgetik a legendeket, és azon idegeskednek, hogy nekik miért nem esik. Csak azt nem látják, hogy mondjuk aki linkelget, mar paragon 50-100, ök meg csak paragon 5, és ilyen rövid idő alatt másnak se nagyon esett semmi. Én paragon 25 körül voltam, amikor az első értékes 20 milla fölötti item kiesett. És kb ez a tendencia azóta nálam, hogy 5 paragon szintenként esik 1 item amit 25-50 milió körül el tudok adni. Persze ha szerencsém lenne érhetne többet is, jobb statokkal, de nincs. :)

Egy haverom is újra elkezdett játszani, és minden paragon szint után elmondta, hogy hát neki nem esik semmi, lvl 10-en beunta, mert neki nem esik semmi. Hiába mondtam el neki 1000x, hogy ez nem így működik, és többet kell ennél sokkal játszani, hogy az ember kifogjon valami értékeset, nekem se esett semmi annyi idő alatt amit ő játszott, hajthatatlan maradt, és csak sopánkodott, hogy dehát nem esik semmi értékes neki.