• Psychedelic #59936
    Én nem tulajdonítok sok jelentőséget a magic findnak, olyan ritka, hogy használható rare essen, nem igazán mozgat, hogy magas mf-el menjek, és több rare essen, hetente ha 1 olyan esik ami 10 milla fölött eladható.
    Legendaryra meg szerintem olyan kevés az esély, hogy a sok MF se fogja jelentősen megnövelni a drop esélyt. Nem véletlen, hogy legendaryk, set-ek, nagyrésze nem packból esik, hanem sima mobból. Olyan kicsi a drop chance, hogyha arányokat nézünk, és egy gameben megölsz 30 packot, azalatt megölsz melette vagy 1000 sima mobot, és nagy számok törvénye alapján, inkább sima mobból esik.
    Legalábbis én így állok hozzá a dolgokhoz, igy nincs is mf gearem, runolás közben se csak a packokra utazok, hanem hogy minél több mobot öljek minél gyorsabban, és minél hamarabb lépjem a paragon szinteket. Az meg ugyis adja megától az MF-et. MP1-en farmolok, pedig mp7 is lazán megy, de itt hamarabb betudom fejezni a runt, és paragon xp is több jön időarányosan. A magas MP szinten se éreztem azt, hogy több legend esne, ugyanugy van hogy sokáig nem esik semmi se MP1-en, se magas MP szinten, aztán meg van hogy potyognak itt is ott is. Én minél elöbb paragon 100 akarok lenni, mire eléri az ember, addigra ugyis bőven esik annyi item, hogy megszedje magát, felgearezze a karakterét, nem érdemes a lootra görcsölni.

És amúgy is, inkább csak a szerencse dönti el azt már, hogy értékes legend esik vagy sem, a legendary drop-ok 90% is kuka, azt meg nem fogja befolyásolni az mf, hogy mondjuk a kiesett echoing fury 800 vagy 1300 dmg-es, és hogy van e rajta socket és crit dmg vagy nincs. Ez már csak szerencse kérdése, és inkább ez dönti el, hogy miliókat keresel, vagy semmit.