• berlinboy6329
    1)Botoknak act1-re kit érdekel?Van rajta gold find.Act1-et a zombikutyáim maguktól kitakarítják.

2)Ahogy a többi cucc ad egy prefixre 2 statot.

Elcsaptam mind a 26 millámat tegnap a patch miatt...Felszereltem WD-t.

+500 élet(34590)
    +250 res(~600)
    +32000 dmg(599xx,28K-ról,de tettem hozzá Pierce the veilta,anélkül kb 48K,a 28-ról,az is 20K)
    +23 crit chance(42)
    +70crit dmg

Act2-t elpusztítom.Ezek a petek kurvaerősek.Néha újracastolom őket,oszt cső.Kipróbáltam gruesome feastet.

Jungle fortitude,Pierce, gruesome.

Frenzy shrinenal felmegy 125K dps-re is,anélkül 107K.Ráküldök a népre pár medvét hullik minden pakk.Néha megölnek,mert a frontvonal mögé kerülnek,a petek meg nem jönnek vissza megvédeni.2-3X halok egy majdnem full act2 runon.

Nem tudok dönteni a pókok közt.Leaping spider v firebomb utolsó rúnával.Mindkettő szépen viszi.Sok kicsi pók,akik critelnek sokat,de szétszóródik a dmg vagy egy nagy critbomba elég kis területre.

Aztán elköltöttem a maradék 1 millát..GOLD FINDRA!JEEE

Botokon kívül másnak ne adjátok.Felesleges.gondoltam,hogy +250 gold a 0 gold finddal talált ezret 2500-ra változtatja,de kibaszott ritka.Poénból kipróbáltam act2-t a cuccban.

21K hp
    500res
    ~35 crit chance
    46K dmg

Vicces volt,h kb 2X haltam meg..Az meg a másik vicc,hogy 200K-t gyűjtöttem egy run alatt,ami kb 45 perc.Bő 3 óra egy millió.Annyit meg nem játszok,ahhoz túl uncsi.1-2 run és már unatkozok.

Belial a dmg cuccban one shotol.Monk meg meg se érzi.30% életet vesztek kb.Viszont kb 15-20 mp-cel gyorsabb WD-vel Belial.Elsőre sikerült lenyomni,másodikra egy ütés.Azóta nem runolom.Nem rossz a WD,bár gyakran elég uncsinak érzem.Messziről dobálgatom a pókot/tüzet oszt kész.Monkkal meg beugrok és adjad neki.