Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Én is azt csináltam,DH-t el kellett szenvedtetni addig...A csatornákat coopban toltam,de 2x mert eldobta a mentést a köcsög,újra kellett csinálni,aztán a vért meg magamban csináltam...Húú de fostam végi,hogy nehogy megüssön vmi..18K élettel meg 200 all ressel one shotol minden..Vér 1 easy volt,1 íjász champ pack mortarral jött,de meglett egyszerűen..Aztán jött a barlang..Húú rohadjon meg az szívosabb volt..Első szint még oké,no halál,a végén skippeltem egy champ packot..Belépek 2. szintre,lépek kettőt...Invulnerable minions..Na jól van,a tököm fogja előről kezdeni,ha már eddig eljutottam...Smoke screen 3X+prep smoke screen háromszor,lehagytam őket..Jött közben egy champ pók pack..Nabazmeg,mondom..Se discipline,se prep,na mi lesz...Aztán sikerült lenyomnom őket..Jöttek a kispókok..kinyírtak..Felcsaltam őket előtte,úgy hogy skip..És vér nr. 2 is meglett..Aztán fel smoke screeneltem és épp hogy bejutottam az archivesba..Azóta toltam párat.2 goblin jobb,mint 1..Dobott egy kesztyűt 117str-el,crit dmg 33%,62 all res-sel.Tegnap meg találtam sityót 111dex,30 vit,7x int,59 all res.