Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
palm pilot #3489 minden játékba bele lehetne valahol kötni, hogy abban valami mekkora baromság
Lehetne, de itt konkrétan kiemelték, reklámozták is hogy milyen ügyesek hogy így el tudják kúrni az egyszer már megalkotott jobb rendszert.
Én meg nem tudom te minek jössz állandóan FPS-ekkel, hogy abban mit, meg hogy megoldottak. Majd ha FPS topic, meg TQ topic lesz, akkor megtárgyaljuk, miért jövök mindig azzal.
Akkor hozd má föl az NFS-t meg a C&C-t is példának...
De mondtam már, ott a pazar lehetőség, játssz az 1.00-val.
Azt szoktam. De b.neten sajnos már nem lehet.
Mellesleg régen éppen ugyanígy egysíkúak voltak a karakterek, ott is kikísérleteztek az emberek sok idő alatt vmit és mindenből ugyanolyan karaktereket csináltak.
Mert olyan faszán megírták a játékot hogy nem is lehetett máshogy életképeset alkotni... Erre nemhogy kijavítanák, hogy legyen több alternatíva, nem... El kell baszni a régit, nehogy az is jó legyen, inkább megint csak 1 alternatíva legyen, de az véletlenül se egyezzen meg az előzővel. Ez jobb? Nem.
Hát persze. Másolják le azt! Az egész TQ lényegében egy copy + paste, némi módosítással.
Némi módosítás = hogy kellett volna ezt csinálni már a dio2-ben is. Gyakorlatilag megcsinálták 2 már éve a dio3-at, amire a blizzard még most se képes.
Csak neked most van egy lvl 97 Guided arrow-s amád/firewall-s sorcod (tököm se tudja mid), ami nem ér szart sem csak könnyebb vergődni, mint újrakezdeni (mert valójában annyira nem szereted a játékot)
LOÁL! Te ott se voltál a b.neten, mikor én már rég meguntam.
Csak egy wp-nek lett olyasmi alakja a Diablo 3-ban, mint a TQ-ban máris a hozzád hasonlók itt arcoskodtak, hogy a TQ-ból van nyúlva.
Csak te vered itt a nyálad, mert én ilyet nem mondtam. Sőt, azt mondom nyúlják le a többit is ami ott jó! Nem szégyen a mestertől lopni.
Ha ennyire tetszik a TQ, akkor játszatok azzal, mit foglalkoztok ezzel a játékkal? Verjétek ott magatokat, hogy mikor jön már a 2-3 része és ennyi.
Dio1 béta óta játszom a sorozattal, majd pont egy noob fog kioktatni...
Az új patch-eknek köszönhetően van egy valag új cucc
Nem mintha dupe nélkül a régiek felét is lett volna esélyed megtalálni... De azért kellett még pár elérhetetlen szar...
Pl. a Necro csontvázai és agyag gólemje is érnek valamit hellen...
Cserébe más meg semmit se ér ami addig jó volt.
Már látom előre, te utálod a necro-t.
Ez se jött be, mindegyikből volt lvl80+, LOD-ban lvl99 karim.