Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
palm pilot #3478 A Diablo II-ben is az inventorydban elfért 5 db full lemezvért + ami rajtad van, mégsem 5 lábú birkát irányítottál. Innentől miről is beszélünk?
Az is elég vicc volt, de erre nem az a megoldás hogy mégviccesebbé tesszük.
Nemtom minek jössz állandóan a BG-vel, majd ha ez BG topik lesz, akkor megtárgyaljuk a BG rendszerét is.
A Stalkerban pl. jól megoldották egy egész egyszerű módon a dolgot: mindennek súlya van. Na ott aztán 1 pisztolyt is meggondol az ember hogy vigyen-e, nemhogy 5 páncélt. Itt is ez kéne. Esetleg lehetne teherhordó szamár mint a DS-ben.
Sztm pl. a synergie rendszer különösen jót tett a játéknak.
Sztem meg nem, mert mégjobban egysíkúsít, ahelyett hogy a változatosságot növelné. Így is alig használtak 2-3 skillt az emberek, most max 1-et. Amire meg a fél pálya immunis. Most ez jó, hogy minden 2. ellenfél elől futni kell? Ja persze, játszál csapatban... És ha nincs? Vagy nem akarok? Merthát ugye itt alapvetően hősjátékról van szó, nem menekülésről. Érdekes mód a Titan Questben meg tudták elsőre is oldani hogy használható legyen minden, balanszolva legyenek a skillek, valamint mindegyik osztályban legyen többféle használható skillre is specializálódni, és bármelyik osztályt is választod, nem vagy esélytelen jó karit építeni. Ha nem tudnak újat kitalálni, inkább másolják le azt.
Kétségtelen tény van amin rontottak, de van ami sokkal jobb lett.
Pl? Én olyat nem láttam. Hacsak az nem hogy a nagyobb fps érdekében bevezették a cast delayt, amit egyből el is kúrtak azzal hogy majd minden lvl0 szirszarokat lövöldözik, aminek hatása kb. semmi, de legalább jól csökkenti az fps-t. Ezért kellett?