• whisper
    Akkor ha azt modnjátok ,hogy túllihegés. Rendben. akkro értsd mit lihegek túl! Pénteken megvettem 44 fontért elkezdtem letölteni 100-200 kbytetal jött le 15 megas netemmel. reggelre lejött vártak atöbbiek mivel fél évente 1x van 2 nap szabad napom hétvégén hjaj de jó. elkezdtem telepíteni 108-as erro emgnézem össze fórumot nem műkjödik egyik se amit írtak. szóval megint 10 óra volt kb mire lejött. na kafa ma reggel felteszem. belépek játszok vele 1-2 órát erre ez van. igen is szarul esik. Jó Chelsea FC-nél dolgozom Angliában és k...ra feltudtam találni magama tegnap mert volt programom (ezt azért írom mert valaki írta ,hogy menyj el csjozni vagy stb addig.) de ennyit kifizettem érte és nem mindig tudok össze hozni a otthon legjobb bartátaimmal olyan időt ,hogy játszunk. Nekem Ezért esik ez szarul,hogy a 2012-be ennyire mdoernen tudjuk megoldani aváratlan problémákat! Én azt mondom igen ez nem egy számítógép hanem egy sok számítóghép ,de könyörgöm van WOW,SC2,D3 ezeknek a 3-nak mért nem lehet egy közös tartalék serverük vagy netalántán egy céggel szerződés a bármi nemű problémára. WOW-be persze van pénz arra ,hogy fettartsanak 100 millió low popos servert.

"Igen részemről nem írok erről mgé egy szót csak már idegesített ,hogy igen is sok embernek nem tetszik ez és közbe páran meg előadják ,hogy ezt nem ,hogy idegesen kéne hanem rózsaszín lufikkal táncolva ugrálni és közbe hívnia blizzardot ,hogy I LOVE U "