• menetrend
    A Renegade szerintem jó játék lett. Grafika terén nem ronda, nemtudom én nem a megjelenés idejében játszottam vele de szerintem kifejezetten szép volt. Semmi extra de amit kaptál az minden volt csak nem csúnya. Amúgy én azt veszem észre, hogy manapság szinte mindíg lehúzzák a grafikát. (a nagy húzóneveknél mondjuk nem de a kisebbekénél már gyakorta) Pedig gyakorta van, hogy a játék amire azt mondták , hogy a grafika elviselhető de közel sem a legjobb szerintem meg gyönyörűen néz ki. Na mind1. Renegade hangulatilag meg nagyon ott van. Az első Tiberium háború idejében játszódik tudtommal és ahhoz tökéletesen illik. A sztori hangulatos nekem nagyon bejött. CnC utalásba meg nem tudom mit kellett volna még tenni. A tiberium szmötyi az végsősoron csak nyersanyag. Rendkívül hatékony energiaforrás mellékhatásokkal + szétcseszi a földet. Ez mind benne van a játékban. A CnC középpontjában a GDI vs NOD párbaj, háború állt mindig is. a CnC3 ban pedig van egy commando nevü egység GDI nál. Na az lehetne tisztára Havoc a Renegade ből. Lekaszál egész hadseregnyi embereket és a lépegetőkes seperc alatt felrobbantja. Amúgy van Havoc ról az első pályák egyikén egy szobor is :D kapunk asszem Intelt is róla