"Az, hogy te nem veszel meg 1 zenét sem, az bőven elég ahhoz, h hiteltelen legyél számomra"
Hiteltelen? Tehát azt mondod, hogy hazudok?
De azt itt most leszögezem neked, hogy ez volt az _első_ album, amit valaha megvettem. A legelső. És csak a borítója miatt.
"Az előadókról meg annyit, hogy ha ez a banda fele annyit tudna és fantáziája lenne, mint amilyen előadóktól veszek én számokat (támogatom őket), akkor már ők lennének a best of."
Az a helyzet, hogy jelen pillanatban ők éppen a best of. Három Grammy-t nem mindenki szed össze. Ez mondjuk önmagában sokat nem mond a minőségéről, csak a népszerűségéről (és csak USA-ban), de jelen helyzetben éppen a zene összetettsége, minősége, és a zenészek tudása miatt népszerű, nem azért, mert a csapból is ez folyik. (Pl neked fingod sincs róla, hogy mi ez.)
Majd ha a hihetetlen fantáziadús és hatalmasan nagytudású bandád(kikről beszélsz egyébként?) tizedannyit elér, mint Tool-ék, akkor szólj.
Ja, egyébként elektronikus zenéhez, gombok nyomogatásához tényleg leginkább fantázia kell, mert ugye hangszeres tudás az nagyon nem...
Ja, és támogatod őket? A vételár 2-3%-ával? Legyél magadra büszke, verd a melled!
Meg eltartasz a 3-4 fős banda mellett 50 ingyenélő jogvédő gecit, marketinges faszt, stb. (Mondtam már, hogy elvi okai is vannak, hogy nem veszek zenét?)
Vagy megint elbeszélünk egymás mellett, és valami mixeket töltögetsz netről pénzért?
"Igen a studiók dísznek vannak..jézusom."
Elég botfüled lehet, ha neked mindegy, hogy stúdiófelvétel, vagy házilag barkácsolt... Mondjuk nem lep meg.
"Na jó hallód, menj vissza"
Helyes, ha az érvek elfogytak, küldj csak el a picsába!
Visszatérve a kérdésre, akkor szerinted tényleg egyenértékű egy 1-2 milliós(forintban) otthon összeépíthető stúdiófelszerelés a 30-50-100 millás profi hangszigetelt stúdiócuccal?
Egy kezdő banda szerinted ki tudja fizetni a bérletet?