"Érdekes..én a zenéért veszek meg egy kúrva SZÁMOT."
Na, látod, ebben különbözünk. Én a zenét nem veszem meg. Még azt sem, ami tetszik. Vannak elvi okai is, de leginkább azért, mert nincs erre pénzem. Viszont neten elérhető, úgyhogy...
"Szal a megoldás pedig, nem az olyan ilyen ultragagyi faxságot raknak a borítóra,"
Mondjuk ezek a képek egy elég híres grafikus művei, de gondolom csak reflexből fröcsög belőled a fika...
"HANEM MINŐSÉGI MŰVEKET ADJANAK KI A KEZÜK KÖZÜL."
Hát, hallgasd meg. Szerintem kevés, akár csak megközelítőleg ilyen minőségű zenét raknak össze manapság. Bár abból kiindulva, hogy te számokat veszel (az meg jellemzően a szar előadókra igaz, hogy albumonként egy hallgatható számuk van), valószínűleg neked nem tetszene.
Mindenesetre ez az album találkozása a minőségi zenének, egy jó ötletnek és egy profi grafikusnak.
"és szerezzenek be pár minőségi cuccot otthonra, mastereljék ott, és így nekik is sokkal jobb lesz, és a felhasználónak is."
Aha, nyilván. Stúdiók meg dísznek vannak, mi?
Ja, tücctücc szart össze lehet rakni otthon is. Hát, talán még "igényes" tücctücc szart is lehet. De bármit, amihez hangszer is kell, azt már jobb, ha stúdióban veszik fel. Nézz meg egy bármilyen amatőr banda otthon készült demóját. Hallani rajta, hogy hogyan, hol vették fel.