Dany007#46
Hát csakrájönnek :)
Amúgy a tényleges gond az, hogy van alternatív megoldás. És itt "magam" ellen szólok, de tény, hogy amíg otthon ülve 2 pill alatt lehúzok egy albumot a netről, addig még 1000Ft-ot is lusta vok kiadni egy boltban ahova külön el kell menni :) ez szörnyű de sajnos így van. Meg ugye a zsákbamacska....
Én megvettem pl a Crysist. Aztán nemjött be... Többet CoD4-ezek mint Crysis... persze mielőtt kipostázták volna már végigvittem a letöltöttet. Szal ha azt vesszük kidobtam 12 ezret az ablakon. amúgymeg van egy eredeti Crysis DvD-m és tudok jáccani online, ami szintén nem jött be annyira =/
Szal ha van egy szám, ami teccik xy előadótól, akkor mondjuk megvenném a Cd-jét, de lehet, hogy a másik 10-15 szám ami rajta van, az gagyi vagy nem teccik, akkor végülis 1 számért kiadtam x ezer pénzt.
A wazer akkor szűnne meg nagyjából ha a kiadók, DvD, zene stb, levennének egy nullát az árból. Mert csak azért vettem meg a Crysist is mert borító, kiskönyv :) nem kell carcket keresni :) meg a multi. Meg a sok hype hatása :S
De ez az emberek nagyrészének nem ér meg 12 ezret. (érthető)
De ha mondjuk 2-3 ezer lenne, és ilyen arányban a CD-k is, akkor már csak ezekért az okoért is sokszor többen vennék meg , mert már azértis megéri hogy kitegyem a polcra...mondjuk 1000Ft.- egy cd ért vagy hasonló.