1011001#88
(#83, #84) "Ezek után mindenki döntse el, hogy a ... mondatnak van-e értelme." - a kérdést ironikusnak szántam, a válasz természetesen határozott NEM. Mint említettem, egy kicsit (két félévet) tanultam fizikát - pont annyit, hogy a hülyeséget felismerjem, de ne érezzem magam szakembernek.
(#85)
"Van, hogy benézek valamit mert fáradt vagyok, de akkor azt beismerem" - te nem benéztél valamit, hanem hittél benne, és bizonygattad.
"Ám te valószínűleg tőkéletes vagy minden pillanatban, sosem tévedsz" - nem vagyok tökéletes, de csak olyan témában nyilatkozok, amihez értek, ergo nem írok ökörséget, így nincs mit beismernem. Ez a felelősségteljes szakemberek egyik ismérve.
"Egy gyárban valószínű jó műszakvezető lennél (rabszolga hajcsár)." - no comment...
(#86)
"Én legalább vállalom a nevem..." - ehhez a vitához tényleg nem adom a nevem: egyszerűen élvezem.
"Aki ismer elismer, aki nem annak mind1 akátmit is mondok." - aki téged szakmailag elismer, azt én nem ismerem el.
(#87) - Nem személyeskedtem. Roliika képességeit korábbi és jelen megnyilvánulásai alapján minősítettem - kortól, nemtől, bőrszíntől, vallásos meggyőződéstől függetlenül. Az adatait nem az NBH titkos aktáiból szedtem: mindenki eldöntheti, mihez adja a nevét.