• roliika
    Nem sokszor van hogy 1et értek veled de most kivételesen igen. :)

Fél évet lehúztam a Sun- nál, úgy kerültem be, hogy hú hát mindent kértek, ami létezik papíron, persze nekem a fele nincs meg, de olyan szerencsém volt, hogy interjún valahogy láttak bennem fantáziát
    - szintén olyan vagyok, ha egy nyamvadt laptopot használok, ismerni akarom, hogy működik a kijelzője, a touch pad, meg minden. :) Ez ugye azért is jó, mert ha jobban értem mint a "szakember" akkor avlószínű meg is tudom csinálni, vagy legalább megértem mibaja. Meg hát "szakemberünk" sem iskolában tanulta, tanította az élet. :)-
    és bekerültem a nagy nevű céghez. Azért csak fél évet voltam ott, mert hihetetlen milyen amatőr hibákat csinálnak. Nem ez a baj, hanem az, hogy ezt meg is magyarázzák, vagy épp semmibe veszik. Sparc Enterprise M4000 szervereket gyártanak most is...eszméletlen mi megy ott...na mind1. Nem a papír a lényeg, tényleg maximum az első körig. Utána meg, hogy mit tudsz. Persze van esély arra, hogy 10edét sem használod mint amit tudsz, na ilyenkor kell munkahelyet váltani. :D
    Most februárig angolt tanulok, mert ugye iskolában csak jóformán a "hello"-t tanították meg, aztán ellette még Java, java servlet, Java+XML, C# programozást tanulok, ebben érzem a jövőt. :)

Főiskola meg egyetem ad egyfajta szemléletet, hogy rájöjj mi mire jó úgy mégis ha fogalmad se volt, de h ezen túl vagy, nem kell ott kínlódni. (mérnök infó szakot nyúzom kivárom a második félévet, hogy mi lesz, aztán ha továbbra is gagyi marad lelépek. Második félévre tervezik javaban a file kezelést...hát 1 vicc.)