• Sanyix
    Én most adom fel a bmf-nik-et, mivel minden számomra, és a szakmához értelmetlen tárgyból bukom (3 féle matek, villamosságtan, közgáz), és mivel 4 hónap alatt jutottunk el ojjektum orientált programozásból(c#) a származtatásig (személy szerint semmmit sem tanultam, mert már tudtam ezt, mivel okj-n ide 2 hét alatt jutottunk el, és aztán sokkal advancedebb szintre, párhuzamosan normál alkalmazás nyelvet(java), és webes nyelveket tanulva(html,javascript,php)). Minden informatika tárgy sima ügy, de ami szükségtelen, és haszontalan, az nekem reménytelen. Ezen kívül simán összerakok bármilyen gépet, képet manipulálok, vindózt/linuxot haxolok, hálót építgetek, (és a gépekhez kapcsolódó dolgokat könnyen és gyorsan tanulom(sajna legtöbbször magamtól kell), és értem, és tudom is általában miért van így, mert én olyan állat vagyok, aki szereti tudni, hogy az az izé amit használ hogy működik belsőleg :D). De így is pojjén lesz a munkakeresés, mert nincsen vécépapírom (diploma) ami a teljesen értelmetlen tantárgyakból való sikeres vizsgáimat bizonyítja :\ de legalább ha lesz valami munkám, hasznosabb lesz, mint még 3 évet eltölteni nagyrészt haszontalan dolgok magolni próbálásával.

Egy másik fórumon valaki szépen leírta: ha vécépapírt akarsz, amivel villoghatsz munkakeresésnél, szinte semmi gyakorlati tudással akkor egyetem/főiskola a te helyed. Ha gyakorlati tudást szeretnél tölteléktantárgyak, és időhúzás nélkül, akkor okj képzés, és önképzés.