szvini#49
Hát, ha nem azt jelenti amit mondani akartam vele akkor mondhatok olyat is aminek mindenki egyértelműen tudja a jelentését, de ennyi erővel a csúnya szavak többsége mást jelent mint amire használjuk :)
És nem kell fényezni az okosságodat, nem azért szapultalak, nem azért mondogatok neked ilyen szavakat, hogy a szlovákokat meg egyéb népeket piszkáljak (hanem mert TE kiérdemled), nállunk másként használunk bizonyos szavakat mint felétek, mert én déli vagyok :) (tudod tájszó stb.. ).
Arra fele pl. nem szokták tudni mi az a kaska, nállunk meg más szavakat nem ismernek amit ott használnak napi szinten.
Szóval elég szomoru, ahogy ezzel véded magad, és nekem ezzel nem fogsz a lelki világomba taposni, ezeket magadra vegyed amiket irtam, nem kell másra kivetíteni, ennyi erővel minden buzi szóval a homokosokat sérteném, meg minden fa* szóval a férfiasságokat.
Te csak a nagy sérthetetlen egódat véded, és nem bírod szó nélkül, ha valaki vissza szól.
Mondtam neked: megmondtad a magadét, el lehet menni, nem kell még többször, más formában majd ugyanazt a képünkbe vágni.
Velem lehet vitatkozni, de belőlem is kijönnek a csunya szavak , emberből vagyok én is (szóval azon se lepődj meg, hogy ha a negro kisebbség gyüjtő szavát használom káromkodásra, de azzal sem őket akarom sérteni, hanem akire mondom). De csak a te gyengeségedre utal, hogy megkeresed a másik olyan szavát, amit elfogadhatatlannak találsz és azzal véded be magad :).
-------
Szóval kár is kerülnia csúnya szavakat, használjad te is meg más is felőlem nyugodtan, nem fogok én ezért senkit bántani, meg könnyeb kiadni a düht, mint elfojtani, ettől csak hevesebb lesz a vita :)
De már kiváncsivá tettél, hogy vajon most mit fogsz mondani, és ne gyere azzal, hogy te egy magad véded, ha olyan nagyra tartod magad akkor védd is meg magad. Nem leszel akkor sem nagyobb a szememben, ha neked is több ember áll a pártodon.