• szvini
    az baj hogy olyan hülye vagy, hogy ha látnád magad kivülről akkor együttt kacagnánk rajtad :).

Kettő, nem azért modnom, hogy aki szereti vissza vág és védi a gémet, de te meg mást se csinálsz csak folyamatosan fikázol, és elvakultan véded magad, és más szemszögére kiváncsi se vagy. Leírtad nem tetszett, el lehet menni :). (Mellesleg a panaszos embernek mindig nagyobb a hanja. Vagyis általában).

Tudod, lehet hogy részekre lehet bontani, és ugy ezerszer jobbakat kapunk, de akkor tőcsük le a CoD 4et, milyen spéci grafko, sokkal jobb mint akármi más, de lehet else döcög a gépemen, mint az a fránya GTA SA, és lehet nem is akarok spéci játékkal nyomulni, hanem valami olyannal, amiben mindenből van egy pici, és kikapcsolódhatok.

Kettő: csak a magadfajta tirpák gondolja azt, hogy csak azaz élvezet hogy tankal guruljunk át mindenen, akkor te nagyon el vagy tájolva, rengeteg kis aproság van benne amivel el lehet szórakozni. Azt, meg hogy valaki csítet használ, hát ha jol esik neki használja, nem árt vele senkinek, ha még azon fakadnál ki, hogy ha valaki csítel a netes gémeken, na azt még talán meg is érteném, de így. Mintha a maffiában nem lenne csít :)

Három: a GTA ViceCity (asszem ez volt a neve :) ), na az nekem se tetszett annyira mint a GTA 3 vagy GTA SA a hejszín miatt, hiába a az a sok fegyver.

Négy: a maffia nekem is nagyon tetszett, de akkor sem volt hamarabb mint gta, lehet hogy hamarabb kezdték el fejleszteni mint a GTA 3-at ,de a GTa a kezdetektől fogva bűnözős játék. De azért a maffiában is vannak zavaro dolgok. Az a jo, hogy mindegyik gém teljesen más, legalább nem ugyanazt kapjuk, szerintem.

Öt: Meg mi az hogy élet szimulátor? hülye vagy? Soha nem volt az, gondolom azért szeretik annyira beperelnia játékot, mert annyira jo élet szimulátor. Ha élet szimulátor kell neked mennyé Second Lájfozni.

Hat: Persze hogy a Gta-sem tökéletes, de akkor rajta ülhetnétek 10 évig mint a Duke Nuke Foreveren hogy egy franko gémet hozzanak ki, és soha nem jelenne meg.

Én általában az ujdonság érzet, miatt várok egy egy uj játékot amit szeretek, nem feltétlen kell olyan haj de tökéletesnek lennie.

Szóval annyi "ökörséget" irtál, hogy alig győztem rá válaszolni, de legközelebb ha nagyobb panaszrohamod van, akkor mennyél el az öregek klubbjába. A 10-14 évesek meg minden vacakkal játszanak szitne amiben lőni lehet :) (öcsém példájábol, szerencse hogy msot nicsn gépe :D ), de ott a szülő adjon neki két nagy pofont hogy legalább otthon ne azzal játszon (amugy is korhatáros, nem minhta akárki is betartaná).

Ja és egy dolog, amiben egyet értünk:
    Győzike, hát igen az tényleg egy szemét, de az meg nem ide tartozik, de ha már irtad akkor én is elmondom a vélleményemet, sajnos, egy részt szegény Győző kománkra vagyok mérges, hogy nem viszi el a rák, másrészt meg a FosKlub-ra hogy igy leadja a szintet, hogy ilyen szemetet ad el műsorként. Sajnos tegnap véletlen láttam a bemutatoját és meglepődtem, hogy ez még midnig fut és egyre szánalmasabb. De azért ne hasnlitsuk már össze a PC-s játékkal a TV műsort, a TV-ben az megy , nem tudsz semmit tenni hogy ne azt adják (de ha mégis, akkor örülnék), de a PC-den az megy amivel éppen játszani akarsz, senki nem kényszerit semmire (feltéve ha el is indul ) :).

------------------------------------------
    Szoval konkluzio: Kiélted magad el is mehetsz innen, mennyé akkor Postálozni,abban legalább kicsit igényesebben lehet vagdosni az embereket, neked ugy is olyan játék kell ami specializálódott valamire, és abban jó.

Üdv.