Egy méltatlanul elkaszált sorozat befejezésének fordításáról lenne szó
 • bigapó
  #21
  2-es kérdésre adott válasz folytatása: előtte a már lefordított rész.

  Q2. Mi a helyzet a Festménnyel?

  A második évadban lett volna egy Da Vinci Kódos, történelmi fikciós elem, és Trumbull “Függetlenségi Nyilatkozata” lett volna a kulcs, ami beindította volna a gépezetet.

  Trumbull egy lenyűgöző ember. 1773-ban 17 éves korában diplomázott a Harvardon. Vívott a forradalmi háborúban. Ezután, 1780-ban Londonba utazott, és festészetet tanult Benjamin Westtől. Ott, elfogták, és amerikának való kémkedés vádjával lecsukták. Később visszatért az Államokba, ahol a kor egyik legismertebb festője és politikusa , majd egy darabig Connecticut kormányzója lett. 88 éves korában halt meg és a Yale Egyetem Művészeti Galériája alá temették el… egy kriptába, amit Will, Jay és Tyler minden bizonnyal meglátogattak volna...

  folyt:

  Ha már megvizsgálták a Függetlenségi Nyilatkozat című festményét, akkor tudhatják, hogy a jelenet komplett koholmány és a történészek a mai napig csodálkoznak, hogy miért az az öt ember szerepel a képen akik valójában nem ís az aláírók voltak. Ez meglódította egyébként is hiper-kreatív írói képzeletünket és minden bizonnyal sok vitára adott volna okot a festmény. Azzal az ötlettel álltunk elő, hogy a kép lehetne a Negyedik Ág Szent Grálja. Valójában nem a Függetlenségi Nyilatkozat aláírását ábrázolja, hanem magát a Negyedik Ágat, azaz a képen látható emberek elemzése után fellelhetőek lettek volna a családok leszármazottjai. Történetünk idején egyre több szóbeszéd terjengett a Negyedik Ágról Washington (Fehér Ház?!) folyosóin. Freed és mások Drexler bombázásával akarták növelni hatalmukat az országban. A bombázás két célt szolgált: egyszer, hogy az amerikai közvéleményt egy újfajta félemmel támadja, hogy hirtelen fiatal, jólképzett(iskolázott), fehér férfiak forduljanak saját országuk ellen, másrészt, hogy megsemmisítse azt a bizonyítékot amely felfedhette volna az Ág eredetét.