• Frayer
    #39
    Nekem jók lennének friss asm kódok, a legjobban egy teljes sse utasításkészlet referenciának örülnék, asm kódokkal. Mivelhogy assembly volt az első programozási nyelv amiben tanultam, 10 éve. Leszámítva a basic-et c-64 en, amit én nem neveznék programozási nyelvnek, inkább scriptnek.
    Na mindegy, ha tudsz sse referenciát akkor linkeld már be, google erre nemjó, intel oldalain semmi.
    Ha publikusak, akkor honnan a faszból tudjam meg? Az intelnek is elvileg az lenne az érdeke hogy mindenki hozzáférhessen mivel így biztosított minél több programban az intel procik támogatása. Na jó amd is támogatja az sse-ket.
    C++ ban sokkal nehezebb megírni mint asm-ben, mert teljes egészében bitekkel dolgozik a kód, és hát c ben a bitléptető operátorokkal szórakozni, átkonvertálni, fejben kiszámolni hogy mikor milyen bitsorozatra milyen c++ kódot írjak az elég komplex és nagy lenne a hibalehetőség is.
    A c++ az jó, de csak ha beágyazott asm kódokkal írom meg a magját ami az adatokkal dolgozik, az egyébb funkciók meg c ben lesznek lekódolva.

    2. Száraz teszt logikai emuláció, tudod, ami az egységesített sw fejlesztési eljárásban az implementáció és analízis között van.