assdf#14
én a routerekről beszéltem. Az hogy veszel hozzá baszott nagy antennát (ne adj isten irányitottat) meg erősitőt már más tészta.
És azt sem mondtam hogy nem lehet káros hatása. Csak túl sokszor láttam már olyat hogy az illetőt zavart egy be sem kapcsolt számitógép zúgása, majd amikor közöltem hogy kikapcsoltam (előtte is ki volt) akkor mondta hogy igy már sokkal jobb most már nem hallja...
Szóval nem szabad lebecsülni a psziché hatását, csak épp nem feltétlen abban az értelemben hogy a wlan káros rá, hanem hogy beképzeli "elhiszi" hogy káros.
Én állitom neked hogyha valakinek aki sokat telefonál és előtte semmi baja nem volt, nos közölnéd neki hogy a sok telefonálás fejfájást alvászavart stb okoz, 1 héten belül produkálná magán az összes tünetet, főleg ha vevő az ilyesmikre.
Egyébként pedig tényleg érdekes lenne egy hivatalos felmérés ahol lenne két csoport a,b ahol is:
-mindkét csoportal közölnék hogy a milyen káros hatásai vannak a sugárzásnak
-mindkét csoporthoz tennének néhány wlan routert, az egyik kikapcsolt állapotbna a másikat meg bekapcsoltan.
-mindkét csoporttal közölnék hogy nagy teljesitményü wlanos berendezések vannak a közelükbe (természetesen a két csoport egymástól elkülönülve lenne fizikailag is)
x idő múlva felmérni hogy ki hogy érzi az egészségi állapotát.
Garantálom hogy egy ilyen kutatás kimutatná hogy mindkét csoport egyformán érezte magát sz@rul/jól...