• Su0my
    De igaz! Én jártam ott! És a Föld-Nap mellett balra van egy dimenziókapu, ami amúgy egy kisebbfajta feketelyuk, a Galaxisunk Központi Feketelyukának a másodági unokaöccse! Az egészben az a legérdekesebb, hogy pont Magyarország alatt van ez a kapu, és amikor átmentem egy másik Galaxisba (de ebben a dimenzióban[létsíkban] maradtam) akkor MAGYARUL BESZÉLTEK OTT IS A ZÖLD EMBERKÉK! Szóval bízonyított tény, hogy az Élet a magyaroktól származik! Ja igen és a feketelyuk azért nem falja fel a bolygónkat, mert a szénvegyületek akkora mágneses erőket termelnek, hogy a feketelyuk nem tud lófaxt se csinálni:( unatkozik :(

Ja és a Szaturnusz Holdjairól meg annyit, hogy amikor átjöttunk Ős-Magoriából (ez az a másik galaxis), akkor az utazás kicsit széjjelcseszte a hajóinkat, amiket parkolópályára kellett állítani valahol, ahol nem annyira észrevehetőek: ugyanis akik Ős-Magoriából ide jöttek, azok teljesen elölről akarták kezdeni az egész civilizációt, mindent a kőbaltától és a tábotűztől indítottak..