kirpóbáltam gyári fülessel és több féle Sennheiser fülessel is pl CX300 és HD595-el. De nem igazán lett jobb, mivel maga a hardver szar amely kiadja a hangot, mivel egy szar integrált kimenet, míg pl iRiverben egy erre a célra külön beépített speckó hangkártya van. Kb olyan ez összehasonlítás szempontjából mint egy alaplapra integrált hangkártya/ipod és creative hangkártya/iRiver. Egy jobb füles dob a minőségén, de nem sokat. Továbbá nincs benne normális eq, csak előre beállított 4 stílus, amely kb használhatatlan. Továbbá volt a kezemben iPhone, egy osztálytársamnak van meg volt nálam 1-2 napig kipróbálásra, így tudom miről beszélek. Egy középkategóriás telefon mind hardver/szoftver terén felsőkategóriás árakat megközelítve, ennyi.
Továbbá semmi bajom az Apple-el, sőt a számítógépeit és az OSX-t kifejezetten szeretem, bár az ára annak is irreálisan magas ahoz képest amit nyújt, de ettől függetlenül az tényleg jól összevan rakva. Nekem egyedül az Apple iPod és iPhone-jával van problémám.
Van egy iPod. Azaz, zene lejátszó, amely arra van hogy zenét lehessen rajta hallgatni. Ehez képest, van szép nagy kijelzője videók(ilyen aksival sok értelme van, nagyon hamar lemerül amúgy is, a videónézés meg méggyorsabban lehúzza) nézegetésére, képek nézegetésére, szép dobozban(zsebem mélyén aztán számít) csak a hangminősége gyatra, de tény h szép a kijelzője. Csak zenét nem lehet rajta normális minőségben hallgatni, amire van igazából, de amúgy nem rossz. :)