• Dany007
    hehehe :) nekemd is iphone-om van már vagy 3-4 hónapja...
    És megvagyok vele elégedve. Azt kaptam amire számítottam. Persze tele van hibával, oldalakon át tudnám írni.
    És nem a tudása miatt vettem :) Hanem azért mert teccett. Igen a touchscreen, kezelhetőség, az U.I. Ennyi.
    De még ha hiper-szuper tudású kütyü is kellene, akkorse vennék PDA-t 100-130 ezerért, akkor már inkább egy laptopot azt kész.
    Az emberek 90%-a nem is használja azt a rengetek funkciót amiket már beletuszkolnak egy telefonba vagy pda-ba. Akinek meg annyira kell a net meg a szélessáv meg az állandóság, az vesz egy laptopot meg mobilnetet azt kész. Aztán az tud mindent ami kellhet. Persze persze a méret... Nem hinném hogy a szerenétlen üzletember aki a wcre is kocsival jár annyira nehezére esne egy laptoptáskát cipelni...
    Mind1. A lényeg, hogy mindennek megvan a maga kategóriája. Ha olyan tudás kell akkor Laptopot veszek, ha valamivel kevesebb és annyira fontos a méret, akkor pda-t. Ha meg telefon kell, akkor telefont. Ja meg még annyit az iphone fikázóknak, hogy soha senki nem mondta hogy az iphone PDA-nak készült! Egyálltalán nem PDA-t akartak csinálni, hanem csak egy telefont! Az hogy van benne video lejátszás, meg mp3, meg net, meg wifi, meg anyámkínja az egy dolog az csak egy plusz. Arról nem is beszléve hogy rengeteg programot lehet rá letölteni, a PDF olvasótol a szövegszerkesztőig rengetegmindent, és ingyen!
    és végre valaki kitalálta hogy túl lehet lépni a nevetséges billentyűzeten, és nem kell hogy elfoglalja a készülék felületének a felét!