• Dany007
    Itt nem erről van szó. Egy win98 és az Xp között azért óriási különbségek vannak. De még a WinMe és a 98 között is elég nagy.
    Viszont az XP meg a Vista között...háát...
    Nemazért, mert nekem sincsen vele orbitális problémám, ( jó mondjuk az hogy egy párszáz megás file másolását hátralévő idő kiszámításával kezdi, és ez magában több időbe telik mint az egész másolás ) de semmi érdemi pluszt nem adott a relative nagy gépigény fejében!
    Jó, okés, itt írta az egyik srác hogy vistán be tudta állítani az 1600x akráhányas felbontást.Okés, bár sz.tem ezt egy jó vga / monitor driverrel is meg lehetett volna oldani.
    A csilli villi kinézetet Xp alatt is simán meg lehet oldani! Sőt sokkal komolyabbakat is! ( www.wincustomize.com/ )
    Igen, tényleg fel kell telepíteni hozzá 1-2 programot!És be is kell állítani 1-2 dolgot. De sokkal komolyabb felületet lehet csinálni vele mint amit a vista ad. Ha már valakinek ennyit számít a csillivilli. Mellesleg a Linuxos Beryl aláz minden mást amit "csillivillinek" nevezünk ! (Na ezt nézd meg!)
    Én olyan újításokat vártam volna egy új oprendszertől mint pl egy új filerendszer, vagy valódi multitasking, vagy valami olyan ami jobban kihasználja a gép hardervereit és nem felhasznállja.
    A vak is látja, hogy a vista készítőit nem szakmai szempontok, hanem a marketingesek irányították.
    Vajon a vállaltok nagytöbbsége miért nem vállt vistára? Mert egyszerűen semmi előnye nem származik belőle! És ráadásul még hardert is kéne fejleszteni hozzá!
    Persze a mirosoft egy idő után úgyis mindenkire rá fogja kényszeríteni a vistát, de reménykedjünk hogy az sp2 majd segíteni fog.