Sands#82
nah sztem paulynak v kinek igaza lehet ...
songokut főleg már csak a menő 16 évesek néznek akik annyira nem tudtak mit csinálni szombat este h elkezdtek mesét nézni és most a gépelől menősködnek és filágfaszának képzelik magukat h mennyit tudnak songokuról meg ilyenekről.
gondolom csak neten vagytok ilyen menők és itt beszélgettek a meséitekről de pl suliban kussoltok és csak songokuról álmodoztok de nem mertek beszélni erről mert még jobban nevetségesebbeknek tartanának
és itt most nem a manga meg hasonló fanoknak mondom hanem az elhízott, magányos, pattanásos kockáknak írom nehogy mindenki
ám 1-ben én is szerettem songokut és amikor betiltották persze h szomorú voltam de eltelt 10 év és asszem vmennyit fejlődtem és már nem érdekel h mekkora kámeháme-t tud lőni songoku akik meg itt leragadtak azokatsajnálom 1 kicsit ^^
én nem fogok annyit baszakodni veletek pauly én már "nagy fiú" lettem és inkább barátnőmmel és a barátaimmal töltöm a hétvégét nem songoku nézéssel
jah és a filmre pár rajongón kívűl senki sem lesz kiváncsi
kb mert sokan csicskaságnak és gyerekesnek tartják a dragon ball-t + nemtom elképzelni h mennek emberek moziba és pl 4 jegyet kérnék a songokura XDXD már belegondolni is GÁÁÁZZZ (N)
nah jó szórakozást kívánok