waterman#10
már ha csak a munkahely zajszintjét a felére csökkentenék én boldog lennék.. ha 2-3 gép megy én már ki tudnék rohanni a világból, mindenki mást meg nem izgat. mondjuk szerintem, ami hangot ad, az zajong, de lehet más is van így ezzel. amikor munka végén végre lakapcsolja mindenki a gépét akkor tűnik csak fel milyen őrült zaj volt egész nap.. hirtelen beállt csend majdnemhogy olyan mint mikor bedugul az ember füle.
annyi sok munkahelyi marhaságot és idegeskedést lehetne megspórolni, ha nem akarnának mindennel spórolni. pl volt egy ismerősöm, aki attól ment tönkre, hogy kiscsoportban dolgoztak és a kiscsoportos főnöke ott ült közvetlenül mellette. belelátott a monitorába és minden másodpercéről tudott. és ugye ha véletlenül elnavigál egy híroldalra, vagy akárhova már jön is az áldás, hogy ezt otthon kéne. de egész nap ugye nem lehet egy dologra koncentrálni..
a másik nagyon jó dolog, amikor a szerencsétlen alkalmazott az ajtónak háttal kap helyet az irodán. na annál idegesítőbb nincs. amikor bárki érkező azonnal belelát a képernyőbe és látja hogy épp passziánszozik vagy aknakeresőzik, vagy sg-t olvas..