Téli Sportos játékok
  • donpedro
    #16
    Üdv!

    Kipróbáltam az RTL idei 2 játékát és - szokás szerint - meglehetősen vegyes képet mutatnak. A Biathlonos játék pl teljesen jól sikerült, nagyon jó lett az irányítás, sokkal jobb a lövés mint tavaly, stb, stb, csak egy "apró" gond van - a legnehezebb ligáig vezető út nevetségesen könnyű, ellenben undorítóan hosszú.

    Összesen kb. 50 versenyen kellett átverekedni magam, és mind az 50-et megnyertem, hard fokozaton (nehezebb nincs), többnyire 1-2 perc körüli előnnyel. A Pro Extreme League már nem rossz, ott végre ki lehet kapni, bár furcsa módon ott is mindig minimum 2 hibát lő minden ellenfél...

    Ráadásul nem is lehet egyből az extreme pro ligában indulni, csak ha már egyszer végignyerted a többit - (ez pedig ugyebár cirka 10-15 óra eseménytelen körözgetést jelent, lényegében ellenfelek nélkül...).

    A licenc is felesleges, jó, hogy benne vannak az eredeti pályák, de százszor jobb lenne, ha inkább az igazi versenyzők lennének benne, vagy legalább egy nyamvadt editor, hogy türelmesebbek csináljanak maguknak normális játékot. Kicsit illúzióromboló, hogy a VB-n egy Ricardo Gomez nevű spanyol biatlonos (!) volt a legnagyobb ellenfelem...

    A Wintersports teljesen más tészta, egyszerű arcade fun semmi más, de annak marha jó, a barátnőmmel jókat tudunk ökörködni egymás ellen. Akinek a Torino 2006 bejött, az szerintem ezt is csípni fogja, pláne ha van kivel játszani, mert rengeteg multi opció van.