Battlefield: Bad Company
-
nah jatszottam megint egy par orat... meg mindeg nagyon vegyesek az erzelmeim...
a buta AI dolog meg mindig zavar... szinta alig csinalnak valamit az en tarsaim, de MINDEN ellenseg engem vesz celpontba de mar ugy hogy alig bujtam elo, de mar tudjak hogy ott vagyok.. tiszta szanalom.
erdoben szart se latok a faktol de valaki elkezd loni a semmibol..... az honnan lat engem? predator szemei vannak?
ezekutan a legujabb jelenseg hogy lagzanak a tarsaim OFFLINE modban!!!!!!!!! ide oda ugralt az egyik tarsam, meg eltunt a kepernyorol majd megjelent 5 meterrel odebb! lagzik a szegenykem:D remelem nem fajt neki.
a kuldetesek szamomra eleg unalmasak.. semmi ujdonsagot nem nyujt a jatek szamomra azonkivul hogy MINDENT le lehet amortizalni NEM GYENGE MODON! es ezt direkt irom nagybetukkel mert ez viszont megabrutal...
voltam tisztason ahol ugy 100 meterre volt egy erdo... beleultem abba a gepbe amivel a repcsiket szoktak loni es elkezdtem loni a fakat. a fak meg hullottak mint a legyek... egybol kaptam is egy achivmentet :)
ezekutan volt ket utca.. kozte es mellettuk 3 sornyi haz.. mindegyikbe bementem keresgelni ez meg az utan, merthogy kitudja mi hol van eldugva.. hat. ez kurvaunalmas volt meg nem ket percig tartott ami nem tetszett viszont mikor unalombol az egyik raketaveto allomasbol elkezdtem lovoldozni mindent es az EGESZ utcat leamortizaltam. nah azert az durva latvany volt!
kedvencem az az orosz cucc amivel legi tamogatast hivsz... hat azzal atmegyek mindenen mielott odaerek:D beszaras milyen pusztitast vegez a cucc :D amikor odaertem a kikotobe akkor atmentem mindenen :D felrobbantak olyan dolgok amikre nem hittem volna hogy bele vannak irva a jatekba! szal ebbol a szempontbol fasza az engine.
ja es neha meglepoen sok mindnen van a kepernyon.