Zóanagyvarázsló#45
Mivel a szépség esztétikai kategória, talán így is kellene róla beszélni, s nem tényszerűen. Számomra a látványvilág ezerszer hangulatosabb az Oblivionénál. Technikailag meg nem mondom merre billene a mérleg nyelve, nem igazán van gépem ahhoz, hogy a feature-öket tesztelgessem, de a The Witcher grafikája egy cRPG-nek tökéletesen megfelelő.
kukacos:
"Kétségkívül messze nem akkora, a kihívás nem összemérhető, de ezzel az engine-nel szívesebben látnék egy Oblivion méretű terepet."
Én viszont nem. Nagyon nyűglődik az Aurora már a The Witcher alatt is, de már a BioWare játékok alatt is elég gyengén teljesített. Persze végülis elképzelhető, hogy az összes esetben rosszul optimalizálták, de ezt az ezer éves motort már akkor is kár foltozgatni. Nálam a Crysis demó sokkal jobban és stabilabban futott, nagyobb terület mellett.
"Bár a nyerőautomatáknak megvan a maga bája, én sosem bírtam a Wizardry és a M&M stílusát."
Igen, valóban más stílus, megértem, ha nem szeretik az emberek. Ugyanakkor én eddig a Wizardry 8-ban találtam meg a legjobban kidolgozatt, leglogikusabb fejlődési rendszert, remek kasztokkal és mágiarendszerrel.