Jó az illegális zene meg egyéb dolgok letöltése nem egy jó dolog de akkor is. Minek vegyek meg egy egész cd-t ha csak egy szám érdekel róla? Miért nem csinálják meg inkább mindenhol, hogy a neten meg lehessen venni csak egy számot és akkor azt letölthetem.
Meg egyébként is. Mi köze akárkinek is, hogy mi van a gépemen? Ez már eleve adatvédelmet és magántulajdont sért szerintem. Meg akkor ha ők belenézhetnek az én dolgaimba elvileg szerintem egy demokratikus rendszerben én is belenézhetnék az ő adataikba. De persze ez már nem tetszene nekik szerintem.
Meg az egy dolog, hogy az ip címemet kiadják. Ezzel lehet, hogy engem keresnek vissza de mivan akkor ha mondjuk egy jó informatikus aki eléggé ért a dolgokhoz rajtam és az én ip címemen keresztül netezik? Akkor mi van? Jönnek és engem büntetnek azokért a dolgokért is amiket el sem követtem.
Szerintem a Németek már megint hülyeséget csináltak. Egyre inkább kezdek félni tőlük. Vagyis inkább attól, hogy az EU-ra hivatkozva majd szépen át hozzák a dolgokat a többi országra is.
Ráadásul az a legérdekesebb az egészben, hogy az állam szó szerint benyal a kiadóknak. Hát miféle dolog ez? Mondhatom szépek. Na nem is idegelem mát magam tovább rajtuk.