Hoz_Hun#4
Életem egyik legjobb játéka meg kell hogy mondjam. A cikkben kicsit túlzónak tartom az érzelmek szerepét, ennyire azért nem domináns. Viszont tény, hogy az akciórészek csak adalékok, azaz nem "végig henteljük" a játékot. Illetve a harc orientált játékosoknak meg van a lehetősége a szinte folyamatos harcra, ha a párbeszédeket gyorsan átklikkeli és szinte csak bolygóról bolygóra jár és fosztogat. Grafikailag odabasz szó se róla. Szerintem nem elhanyagolható vizuális orgiát kapunk BioShock minőségben. Lenyűgöző terepek, helyszínek vannak. Azonban minimális angol tudás szükséges hozzá. Az szív rendesen aki nem tud angolul, mert csak kóvályog összevissza és sem a sztorit nem tudja követni, sem a párbeszédekbe (amiből rengeteg van) nem tud érdemben beleszólni, arról nem is beszélve, hogy így nem tud kiszedni karakterekből olyan információt, ami plusz küldetésekhez vezet. Tehát aki anyázik könnyen eltudom képzelni, hogy e miatt van (vagy nem tudta mit vett meg és egy Gears of War típusú játékot várt). A történet egyébként szuper, nagyon jól kitalálták.
Oldalakat tudnék még írni, úgy hogy inkább itt abbahagyom.
u.i.: az a bemutató, amit a cikhez mellékeltek borzasztó gagyi és szerintem legalább ezer éves.