• CitizenX
    Tegnap padlót fogtam. Nézem a BBC Click című, egyébként roppant igényes, remek informatikai műsorát, a vége felé bejelentik, hogy az utolsó téma a 2007-es nagy játékdurranások lesznek. No, ez sem túl gyakori náluk, megnézem. Jönek a nevek, XBox360, Wii, PS3 fikázás (jogosan :D), és vége a műsornak. Csak néztem, mint a birka. Felsorolták a konzolos húzóneveket, és ezzel be is fejezték a játékpiaci körsétájukat. No, és a PC? Egy szó erejéig nem foglalkoztak vele. :D Fel voltam háborodva. De különösebben most már nem hat meg, a Click játékokban konzol pártitudomásul vettem. :D

Csak épp mintha egyre erősebb trend lenne kivonulni PC-ről.

(Nem akarok vitát szítani, én így gondolom, és ötezer poszt után is így fogom gondolni. Nincs kedvem felesleges vitaköröket lefolytatni erről, nincs konzolom, ellenben van bika gépem, de szerintem a PC játékok 95%-a egy szarfos, egykaptafa, csilivili, hw zabáló effektekkel. A konzolok pedig marha jól szipkázzák el az életteret előlünk, grt nekik. Idén alig volt only PC AAA game, ez is sok mindenről árulkodik. Szóval nem véletlen, hogy a Click is beleszar a PC játék részébe.)