I think I love my wife
 • lemongrass
  #1
  na... leszedtem, mesglestem... 1-2x megnézhető alkotásról van szó...
  a csábító lány rettentő gyönyörű /nekem/
  szóval... annyira nyomták a reklámját különböző adókon, h kíváncsivá tett...
  ha osztályoznom kéne... háát 5-ből 3/4.

  várom a véleményeket...

  ja... a story (thx 4 moziplussz.hu)->

  Richard Cooper (Chris Rock) szakmájában sikeres, és még házassága is boldog - tökéletesen meg van elégedve családi életével, bájos feleségével, Brendával (Gina Torres) és tündéri kislányával. Néha az irodában eltöltött unalmas percekben más nőkről fantáziál, de sosem jut el a gondolattól a megvalósításig; ezek csak ártalmatlan ötletek, amik könnyen jönnek, könnyen mennek.

  Aztán egy nap váratlanul régi szerelmébe (Kerry Washington) botlik, aki egy szemvillanás alatt megingatja - amúgy is rugalmasan kezelt - önuralmába vetett hitét. Mikor a nő elhatározza, hogy újra elcsábítja Richardot, a férfinak alaposan össze kell kapnia magát; hogy ellen tudjon állni neki, és hűséges maradjon a feleségéhez. Különös tekintettel arra, hogy a szerető nejjel ellentétben az egykori szerető nem felejtette el, mi az a tanga...

  Chris Rock második rendezése hamisítatlan romkomot ígér, és remélhetőleg a standup-király nem is okoz majd csalódást azoknak, akik kedvelik egyedi humorát. A forgatókönyv társszerzője a magyar származású komikus, Louis C.K. (született Louis Szekely), a történet pedig lazán egy 1972-es Eric Rohmer-filmet mesél el újra, az eredetinél jóval könnyedebb hangvételben.