• Tetsuo
    #20
    A szemelyes adat csak az adatertekelo bonyolult algoritmus alapjan dolgozo szoftvereknek kell, tovabbitva mar csak egy statisztika megy..
    (pl h az ilyentipusu emberek, akik ilyen korulmenyek kozott elnek, ezt es ezt olvassak, nemileg specializaltabb fogyasztok, itt es itt talakoznak -mondjuk forumokon- es zomeben ilyenforman cserelnek nagyobb adatot.. ilyen es ilyen kis cegek allnak kozel hozzajuk (mondjuk tulajdonuk v a fogyasztasukra epul) ill ezek a civil szervezetek segitik oket. Vagyis az informacios csatornajukat folyamatosan zavarva (pl a tomegeknek eleg azt mondani, h a pedofilok is azt a format hasznaljak), az olyan tipusu embereket folyamatosan zaklatva, mondjuk tarsadalmi ellenszenvet keltve ellenuk, plusz egyeb rafinalt v akar nyers lepessel siman meg lehet szuntetni bizonyos szubkulturakat v nezeteket.)
    Vagyis, nem kell h fekete-napszemuveges emberek megtalaljanak gps alapjan a sarki kocsmaban es megoljenek, mert az nem olyan hatekony mint a fentebb leirt modszer, amit mindenki szeme-lattara hajtanak vegre lepesrol lepesre, megse tunik fel senkinek.