• RealPhoenixx
    #2
    Ez a cikk pont arrol szol, hogy megint be akar ekelodni a tudatlan toke a megfeleloen mernokok altal megagyazott, sok munkat takaro dolgokba.

    Magyarul, ez a szervezet rendelkezni fog nehany effektiv munkat vegzo emberkevel, majd itt is szepen megulepszenek a lebzselo durci gyurcsi meg kokadt jani meg kover diszno es egyeb senkihazy politikai eraban tevekenykedo szemelyekhez hasonlo haszonleso szemelyek (kozgazdaszok, jogaszok es mas alibidiplomasok, meg áldoktorok).

    Ezek a szemelyek meg szepen megzsaroljak azokat a szemelyeket es cegeket, akik valami effektivet letesznek az asztalra, es ha azok nem allnak kotelnek, akkor eltapossak oket. - NAH ERROL SZOL EZ A CIKK

    NB: amugy pedig most van egy hasonlo magyar alapitasu tarsasag, es most kezdtek a lógojukat reklamozni (a töketlenek) - ezeket a dolgokat mindig ugy adjak el, mintha valami nemes celt akarnanak, kozben pedig csak a penzt akarjak, a munka szamukra budos; raadasul irrealis mertekben koveteloznek penzert (amikor mar valamelyest elfogadtattak magukat *az elfogadtatast ertsed legfokeppen az aktualis tokesek vonatkozasaban*)