• Zero Albedo
    #7
    Egyetértve PíszLávJuniti-val és rigidus-sal, nagyfokú naivitásra vall, ha valaki azt feltételezi, hogy a lehallgatás technikailag úgy történik, ahogyan a cikk sugallja. Ahogy nálunk, Magyarországon törvény kötelezi bármely távközlési szolgáltatót, hogy a biztonsági szolgálatoknak technikailag teljesen korrekt lehallgatási feltételeket és megoldást biztosítsanak, úgy feltételezem a német jogalkotóknak sem kerülte el ezen jogszabály megalkotása a figyelmét. Ennek a törvényi feltételnek a valós, működő technikai kialakítása néhány évvel ezelőtt pl. a hazai mobil szolgáltatók esetében több száz millió forint járulékos kiadást jelentett. Prüszköltek is eléggé érte.
    Mindezen gondolatok mellé ajánlom Fórumtársaimnak a következő, igen friss URL megtekintését: http://www.hwsw.hu/hirek/34736/VoIP_internettelefon_biztonsagi_res_cyberbunozes.html

    Szóval ez egy kicsit olyan, mint amikor az újság azt írja, hogy " A határőrök gyanúját Az ! keltette fel az 50 kg-os Kokainszállítmány megtalálása során, hogy a gyanúsított személyek feltűnően idegesen pislogtak...".

    Aha, persze...

    Szóval a félrevezetés,"etetés", megtévesztés zajlik ezerrel :) Akinek az IQ-ja megengedi, az meg úgy is tud olvasni a sorok között és nem dől be ilyen tudományosnak álcázott álhír hallatán.