• Dany007
    #59
    Sz.tem messze nem olyan hülyeség ám ez !
    Mostanában nem egyszer lehetett olvasni, hogy Xy sztár kigyógyult a rákból...
    És ha megfigyeled, állt.ban aki így nagy nyílvánosság előtt bejelenti, esetleg híresség is, sztár meg ilyenek, az előbb utóbb kigyógyul!
    Jó, persze lehet, hogy időben vették észre és azért volt szerencséje, vagy hasonló.
    Miközben mondjuk magyar o.-on meg gyűjtéseket szerveznek amikor 1-2 szerencsétlen gyerek mondjuk rákos lesz vagy hasonló, aztán a vége ugyan az...Nemsok esélyük van.
    Amúgymeg, az hogy a ráknak még "nincs" ellenszere, az is csak pénz kérdés semmi több!Na meg persze idő...De a pénzzel azt is meg lehet oldani.
    De ő se szó szerint értette, hogy mondjuk félrehívják Xy énekest, hogy na gyere itt az ellenszer egy milliárdért de kussolnod kell ha meggyógyultál...Meglehet ennek is a módja.
    Ami biztos, hogy egy olyan ország mint az USA, ha lehetősége van /lenne bármilyen technológiai fölényre szert tenni, akkor mind1 mibe kerül megtenné!
    Az, hogy nem hozzák nyílvánosságra teljessen érthető.
    Apró példa...ott van az F-117-es "lopakodó"....
    Magát a technológiát már az 1970-es években elkezdték tökéletesíteni ami az Sr-71-esben öltött formát. Aztán jött az F-117-es 1984(!)-ben!!!Viszont a világnak fingja se volt arról, hogy mi az a lopakodó egésszen 91'-ig, amikor az öbölháborúban bevetették!
    Aztán mi lett? Ma már az idiaiak is lopakodót terveznek :D nembeszélve az oroszokról akik már egy ideje megcsinálták a magukét!
    A lényeg, hogy amikor mindenki megismerte, meg félni kezdett a lopakodótól, maga a technológia már vagy 10 évvel azelőtt megvolt!
    Biztos, hogy most is van egy rakás hasonló titkos project, de ugye amíg nem tud róla senki, addig nem is kezdenek hasonló technológiák fejlesztésébe mások sem. Legalábbis nem azzal a szándékkal, hogy az amerikaiakénál legyenek jobbak.