szvini#54
az iwiw mindig is egy nagy fos volt, persze kezdetben nagy ujdonság volt meg ajaj, de azota szerintem olyan gyötrelmesen kevés ujdonságot tartalmaz hogy az szörnyű. Aminek persez nem is ujdonságnak kellene lennie, hanem elvárásnak, hogy alap dolgoknak megfeleljen, pl: a tetű lassuság megszüntetése, az idétlen levél küldő, szar forum, meg a limitelt feltöltés (ami röhelyes 2 mega, persze sok ezer tagnál lehet már az sok helyet jelent, de manapság pff, nem kifogás), meg viddeobol is csak egyet lehet belinkelni, meg a szar kéretlen levelek, meg noname regelők, meg kalapszar adminok, meg tudja még mi, persze a myvip se job annyi reklám van már hogy ki sem látszik az oldal, szerencsére vannak fasza reklám blokkolók, igy lehet orvoslni a helyzetet.
Persze mielőtt valai fejemhez vágja "mért nem törlöm ki magam akkor", 1 belépni is havi egyszer ha szoktam és sokszor akkor is csak várok olyan gyors, lehet csak én fogok ki mindig rossz időt. Meghát minden hülye ott van, bele értve engem is és ki lehet használni, hogy szinte mindeki megad magárol már mindent, tisztelet a kivételnek, és néha jol jön ha kutakodni kell.
De mondom, ott a sok külföldi, oldal, annyi ötletet el lehetne emelni, még gondolkodni sem kellene, csak hát én nem tudom hogy pénzt nem áldoznak, vagy csak lusták a fejlesztésre, mert igy egy nagy kalap fos az egész.
Na most nem is szidom azt a fost tovább, majd ha eszembe jut még valami írok.
Szóval konluzio, azaz iwiw tényleg ugy, de ugy levan maradva, ahogy ezt már más is emlitette, hogy ezzela tempoval, soha nem hozza be senki.
Emlékszem, az volt még a szép cikk amikor irta az sg hogy van sablon, hogy saját ilyen szájtot csináljunk kattintások alatt