• strogg
    #16
    A linux nem windows, és fordítva. Eléggé siralmas lenne a helyzet, ha a linux ugyanúgy nézne ki belülről, mint a win. Akkor mitől lenne más? egy gombon más a felirat?
    Nekem a linuxommal az égvilágon semmi gondom. Ha új vasat akarok venni, akkor google->1 db keresés. " perc alatt emgtudom, hogy tőmogatva van-e a cucc, és ha igen ,akkor még driverekkel sem kell bohóckodnom, mert a rendszer elintézi helyettem. Egyszerűen más az egész.
    A függőségi rendszer nagyon sokat jelent, mert megőrzi a stabilitást. A wines szoftokat halálra installálod/uninstallálod aztán megnézheted mit csiná la rendszerrel. (legjobb esetben csak káoszt, rosszabb esetben programhibát, fagyást,stb...)
    A syanptic-ot nem bonyolultabb kezelni mint bármilyen programot. Az ember csak kijelöli amit fel akar tenni, a többit intézi a program. És még mindíg egyszerűbb mitn a wines cuccok, ahoz külön kattingatsz mire elindul a setuip.exe, aztán katt a licenszre, katt a shourtcut-ra, stb... A synaptic-ban 1 katt az egész.Egyszóval nem szar, csak más. :)))
    mellesleg a legtöbb funkciónak ugye már van grafiksu beállító panelje. Ha hibákra vadászol akkor pedig a /var/log mappa a barátod.
    Plusz, halálra van dokumentálva minden.