• Ravkin
    #12
    @sathinel

    "Tehát szerinted sok ezer betanított programozó jobb mint a világ minden területén dolgozó rendszergazdák, programozók, felhasználók ? "

    Pontosan ezt állítom, én nyitott ember vagyok főleg a legújabb linuxok iránt, mindíg felteszem a legújabbakat tesztelgetem kicsit mit tudok kicsikarni belőle, sokan emiatt hülyének is néznek mert kiváncsi vagyok h mit tud. De ugyan úgy ahogy a sun java is biztosan sok embernek működik pl, úgy mindenkinek máshogy és máshogy megy egy operációs rendszer is. Nekem pl a linuxok közül egyik sem akart tökéletesen működni, bár a legfrissebb verziók megjelenése után már sikerült egyet úgy beállítanom, hogy minden funkció problémamentesen elérhető legyen. Amit végül is mondani akarok az az, hogyha pl hankárty modem vagy video kártya problémám van az pontosan az általad említett okokból az én személyes problémám marad, hiszen az általad említett "világ minden területén dolgozó rendszergazdák" egyáltalán nincsenek rákényszerítve arra hogy foglalkozzanak az én problémámmal, ami egy olyan rendszer esetében, ami még koránt sem elég kifinomult azért elég idegesítő tud lenni, másrészt meg egy oprendszert nem azért rakok fel hogy aztán írkáljam a forráskódját, hanem azért hogy valamilyen szinten dolgozni tudjak vele. És pontosan ezért a microsoft windows a legelterjettebb operációs rendszer, hiszen az ms csapat, arra van kényszerítve hogy olyan rendszert fejlesszen ki, ami mindenki számára könnyű, egyszerű és időtkímélő munkát tegyen lehetővé, és itt jutottunk el a második problémához.

    @raingun

    Köszönöm a baromi szakszerű hűű de inteligens beszólásodat, engem mint sima, akár mondhatjuk is hülye usert egyáltalán nem érdekli a sun ms vita, a lényeg hogy idáig észre sem vettem hogy a java fut a gépem, nem is volt vele semmi gondom, most viszont bejön a sun logo, számomra érthetetlen módon, és csak hatalmas fagyások árán tudom behozni a java alkalmazásokat. Ennyi nem mondtam semmi mást, és ha jól megnézed azt is oda írtam, hogy valszeg neked hiper szuper géped van ami tökéletesen futtat midnent. Lehet h hülye vagyok, de most mondjátok arra ezt h tökéletes a sun java.