• szvini
    #92
    akkor jön majd a az XP 2
    ----
    Mellesleg tényleg szép Wittgen véleménye, ez a dizájnos dolog kétélű dolog.
    Egy időben én is az xp-met lebutítottam, majd most normál style megy, bár még lehetne spécizni minden féle buzerátorral, mert vannak akik igénylik. ÉS a vista már alapbol csillog villog majd meg vakulsz, eleinte szép, de aztán ha dolgozik az ember, nem ér rá méregetni a pixeleket hogy hű de szép ( de legalább néz ki valhogy). Igaz Vistán melozom, ugy adták a céges laptophoz, mret manapság minden laptoppal vistát dobálnak.
    Nem tom májkroszoftékis mit vannak ugy oda a vistával, mintha az fedezte volna fel a spanyol viaszt, majd ha már nagyon muszáj lesz átváltok mint anno 98-rol, de remélem az xp sokáig jo lesz még mindenre amire használom.
    A linuxot ugyszint nekem sincs kedvem végig buzulni, van nekem ezer más dolgom azon kívül, amit kell azt megtanulom az oskolában, meg ott a net.
    Egy átlag júzer meg ugy is winfost tanul meg előbb használni, mert ha már valami prancsot be kell gépelni kétségbe van esve, hogy hú de bonyolult, sőt ha szerencsénk van a másolás is bonyolult (persze lehet nem ez most az átlag user :D ).
    Aki meg hárdkor játékokkal nyomul az ugy is befektet egy erőforrásra.

    De lehet itt fikázni a windózt, linuxot vagy mac-at lehet veretni magunkat hogy mi kerül rajta ennyi meg annyiba ugy sem veszem meg. Aki akarja ugy is megevszi aki nem meg nem, meg van aki nem akarja de ugy is megkapja :)

    Konkluziot ne vonnyatok le a véleményebőm :D