• Su0my
    #52
    bírom azt, amikor évekig képzett, csúcs kondiban (testi-szellemi) lévő, igen jó stressz tűrésű embereket kritizálnak magukat qrva okosnak hívő kockák a kanapéből, monitor előtt.. bárcsak rajtatok múlna a világ sorsa, minnyá szép lenne itt az élet!


    szerintem is sík hülye agyhalott zoknikat küldenek fel oda a nagy feketeségbe. halűluk előtt 10 mp-vel, ááh, mi a fax, hogy nem tudtak dönteni? lóxart sem értek! áhh megyek is lövőődözök is egyet, azt sem értem, miért nem én vagyok a katonaság legnagyobb bácsija! mert én mindenkit ki is tudok nyírni! meg okos is vagyok! miért azt a sok bugyuta tudóst kűűték fel? ki az a hülye, aki kismillió csipogó villogó fityegő vészjelzésből nem tud dönteni 10 mp alatt? némmá, elindítom ezt a jó kis szimulátort és megmutatom hogy kellett volna? áá, várjál megmutatom megint minnyá, csak load game... na oops, mosse sikerült: load... na látod, most király voltam, így kellett volna!..


    azért légyszíves gondolkodjatok el, kiket és hogy kritizáltok, milyen hangnemben.. főleg, ha HŐSI HALOTTAK-ról van szó. mert akármit is mondtok, azok.