• waterman
    nem tudom mennyire látod át, de ha nem kezdik időben nyomatni a 64 bitet, akkor lehet a gyártók nem gyűjtenek elég tapasztalatot, az oprendszerek nem támogatnak 64 bitet és két év múlva mikor 4 gigát pakolsz a gépedbe azt veszed észre, hogy az első 3 gigát látja csak a rendszer.
    én sem komálom, hogy egyfolytában foglalatot, meg mindent leváltanak és jön a jobb meg a gyorsabb, de pillanatnyilag is olyan mértékű a fejlődés, hogy aki nem fejleszt az lemarad. viszont egy intel vagy egy amd nem teheti meg, hogy csak 1-2 évre előre kalkulál. nekik 6-8 évre előre kell sejteniük a piaci igényeket és készen állni rá, hogy alkalmazkodjanak ha valami új dolog jön. ők időben látták, hogya vista alá 2 giga ram kell, ha olyan élményt szeretnél mint xp alatt egy gigával. ha tovább nőnek a progik, akkor még több ram kell. mellesleg ha megfizethetővé válik a 2 giga, akkor azt rak majd mindenki a gépébe. ezzel a fejlődési ütemmel igenis gyorsan beleütköztek volna a 32 bites címzés korlátjaiba, ha nem készülnek fel időben a gyártók. mellesleg én is telepítettem 64 bites linuxot és engem sem gyűzött meg teljesen(adobe flash még mindig egy vicc pl). de megnyugtató a tudat, hogy a procim akár két double-t is be tud egyszerre olvasni:)