• Komolytalan
    Megjegyezném, hogy az a giccses hajó volt a 2. vagy 3. leglátogatottabb pavilon a világkiállításon (a leglátogatottabb a német volt, de az volt kb 20x ekkora, másdikra meg már nem emlékszem). Ez főleg a színvonalas kiállításnak és tárlatvezetésnek volt köszönhető, amit ugye magyarok csináltak, Magyarországról.
    A holland pavilon pl tök jól nézett ki a millió tulipánjával meg liftjével, de én 1 hónap alatt se tudtam megnézni, mivel 1500 ember volt a napi max látogató száma, ennyit tudott fogadni (beálltál reggel a sorba, este meg mikor már csak 100 ember volt előtted, mondták hogy sorry, záróra). 1 hónapig "dolgoztam" a magyar pavilonban, ami kb napi fél óra elfoglaltságot jelentett, többi ügyelet (vagyis mászkálhattam a többi pavilonban).
    Szóval nézhet ki valami nagyon jól kívülről, de attól még egy világkiállításon bele szeretnének jutni az emberek, nem 2 óra alatt, és szeretnének benn valamit kapni a nem gyenge belépőjük áráért, amitől majd jól elmennek meglátogatni az adott országot. Ezt a szerepét a magyar pavilon tökéletesen betöltötte, Makovecz tervekhez képest fillérekből. A völgyhíd meg tényleg értelmetlen hülyeség.