• Thomas Von
    Szerintem ez úgy faszság ahogy van.Okés, ma már mindent gépeünk, de mikor én gépésznek tanultam mégis volt műszaki rajzunk, pedig az autocad csuda egy dolog.Zugolódtunk, h minek papír ceruza, de utólag a tanáromnak igaza volt.A másik, így is otthon tuti, h a gépet püfölik a kis kölkök nem kell a suliban is, amúgy pedig tapasztalat, h könyvből jobb olvasni, mint gépről pl egy pdf-et.szerintem ezt a rendsuert max egytemeken lehetne bevezetni. ott tényleg kisi lehet használni a dolgot.Megint csak a lé kell valakinek.
    A bálintka meg nem bezséljen a tananyagról, se a mennyiséget sem a minőséget illetően, mert az eléggé gáz beszólása volt, h ne tanuljanak a gyerkeke történelmet, mert elavult.anyád!Szerintem jó és elég volt az a tananyag, amit az én korosztályom (20-21-22) gimiben és általánosban kapott.Egyszerűen ennyi kell az általános műveltséghez.H a gyerek nem szeret tanulni meg nem figyel órán egészen máshonnnan eredő probléma.Majd erről írok a blogomba és aki akarja ott elolvassa, majd jön a link.