• HUmanEmber41st
    #62
    Ha valaki ált isk.-ban elhízik, vagy rossz a tartása, akkor az év elején a gyermekorvos elküldi gyógytornára, amire nagyon kötelező eljárni, + orvosi kontroll.
    Az igaz, h sokkal látványosabb mindent mozgóképeken látni, de azt valakiknek meg is kell csinálni!!!
    A jegyzetelés pedig azért fontos, h amit egyszerre hallasz és közben írod is ( le van foglalva mindkét agyfélteke) azt sokkal jobban megjegyzed, mintha csak hallgatnád és nem írsz közben semmit. Akkor nagyon jó mesélőnek, előadónak kell lennie a tanárnak.
    A 7" monitor továbbra is büntetés!

    Szóval fontos az órai jegyzet. Ha valaki lusta írni, vegye fel a tanári magyarázatot ( ha van) szerkessze meg és akkor azt hallgassa hazafele a buszon. ( bár ekkora stréberrel még nem találkoztam :D :D :D)

    Persze ebből várhatóan mi lesz?
    Kiemelt 1-2 budapesti-nagyvárosi iskola majd kap ilyet, a vidéki "suttyók" meg ülhetnek tovább a málló vakolatú kopott iskolában vibráló fénycsőarmatúrák alatt...
    Ez így egy nagy határ f*snak tűnik.

    Ha annyira akar modernizálni ez a bukott gyökér, inkább írt volna ki egy pályázatot, (ahol a pályaművek az elkészülésük után azonnal megtekinthetőek, h ne fejlesszenek sokan egyszerre egyformát) és egy év munka után egy internetes szavazás keretében kiválasztja a diák és pedagógus társadalom a neki legjobban megfelelőt és persze a legolcsóbbat. Aztán a nyári szünetben pedig minden iskolába egyszerre betelepítik.

    De mit is vergődök itt, úgyis jön a Niburu ... :D