zserrbo#23
Tárolják, de Nézd meg a Google piaci részesedése globális szinten 60%-os, de pl a Spanyoloknál 99%-os (USA-ban 40-45 körül).
2. Nem kell olyat használni és kész.
3. Nem ismerem és már rég nem töltöttem le trialt az Adobe oldaláról. Biztos fennt van az máshol is.
De a személyes levelezésem nincs benen a nyílvántartásban. Az sincs benne, hoyg én pl 18 éves koromban a szexuális úton terjedő betegségeknek néztem utána a google keresőjében (hogy példának azt hozza mint a ORG-s riportalany). Vagy pl én egyes terroristák neveire vagy sejteire kerek rá. Gondoljunk csak bele, hogy üldözték a komcsikat a hidegháború elején.
Jó persze van benne paranoi, én nem veszem véresen komolyan a dolgot, de jobb előbb tartani, mint utólag sírni!
És attól, hoyg csak a keresőjét használja valaki (köztük én is) attól még mivel az IP címet tárolják visszakereshető a személy.
Van Gmailem, de nem használom, csak nagy ritkán. A freemailt se szeretem, mert lassú és sokszor vacakol. Most pár napja körbe néztem milyen e-mail szolgáltatói lehetőségek vannak. Az Inbox-ra esett a választás.
Bár, ha gyanakodni akarnék ott is vajon minek kell megadni a telefonszámot, amire az aktiváló kód jön?
Mondom mindennapos stresszt ne okozzon senkinek se amit leírtam. Ha nem így, majd másképpp figyelnek meg minket :D