• zserrbo
    Amúgy észrevette mikor növekedni kezdett a tárhyel. Emlékszem 4200 vagy 4400MB (erre már nem emlékszem annyira pontosan) felett volt valamivel éjjel(ekkor még nagyob ütemben nőtt) aztán reggelre már 3 valamennyi volt. NA jó pontos értékeket már nem tudok, de akkor láttam hoyg ugrott vissza. Nemtom más észrevette-e.

Amúgy a többi levelező szolgátlatás is a nagy tárhellyel kecsegtet. Holott 10 emberől ha 1-2 kihasználja...(szerintem)
    Láttam nemrég egy videót, aminek "A Google kulisszatitkai" (fennt van a Majmom, ha nagy az érdeklődés feltöltöm valahová) volt a címe. Nagyrészt riportokkal volt tele. Szót kapott benne a google pár munkatársa, az Open Rights Group képviselője (ez a szervezet foglalkozik az emberi jogokkal a digitális "korban") és még pár ember.
    2 dolgot idézek belőle:
    - "Hogyan lehet meggyőzni az embereket, hoyg ez nem a "Nagy testvér" cége?
    - Nem tudom én egyszerűen nem tartom annak."

- "Én számítógépes tudósoknak tekintem magunkat. Képesek vagyunk kielemezni és megoldani egy problémát, de nem vagyunk kormánytisztviselők vagy törvényhozók, akik globális hatalommal rendelkeznek. Mi csak a felhasználóink igényeit elégítjük ki"
    -Ne haragudjon, de ez már már naívnak hangzik. Főleg, ha a Google hatókörét nézzük.
    -Sajnálom, de ez a véleményem"

Mindkettőnél csak mosolygott az utolsó válaszánál.
    Szerintem érdemes megnézni, de ezt is hozzá tenném:
    http://velemenyemvan.freeblog.hu/archives/2007/02/05/Google-Personalized-Search-velemeny/
    Bár nem mindennel értek itt a blogban szereplő írással, de nagyrészt.

Bocsi nem mind a levelezésre tartozik, de úgy is a másik mai hír link ehhez kapcsolódik szóval belefér.